تبلیغات
شارژ رایگان ایرانسل جایزه پاییز /گـل آبـی / - کیک عسل و زنجبیل مخصوص فصل پاییز
یکشنبه 1395/08/9  00:27
نوع مطلب: (آشپزی ،) توسط: کــومــار

کیک عسل و زنجبیل مخصوص فصل پاییز است. زنجبیل تازه بو و طعم بسیار مطبوعی به خوراک و همینطور کیک می دهد.

کیک زنجبیل و عسل

مواد لازم:

۱ قاشق چایخوری زنجبیل
۳ قاشق غذا خوری عسل
۳ عدد تخم مرغ
۱۵۰ گرم کره
۱ لیوان شکر
۱/۵ لیوان شیر(یک و نیم لیوان)
۱ بسته وانیل شکری
۱ قاشق غذاخوری سر خالی بکینگ پودر
۲ لیوان آرد گندم

طرز تهیه:

۱-سعی کنید از زنجبیل تازه استفاده کنید. چون بو و طعم زنجبیل تازه بسیار بهتر است. زنجبیل تازه را رنده کرده در ظرف بزرگی همراه عسل ریخته خوب مخلوط کنید. تخم مرغ و کره ( همیشه نیم ساعت قبل از درست کردن شیرینی یا کیک کره و تخم مرغ را از یخچال خارج کنید تا به دمای محیط برسد) را افزوده به هم زدن ادامه دهید. شکر و وانیل را به مخلوط اضافه کرده با همزن آنقدر بزنید تا مواد کاملا یکدست شود. شیر را کم کم اضافه کنید. تا به خورد مواد برود.

۲-آرد را به همراه بکینگ پودر دو الی سه بار از الک رد کنید تا کمی پوک شود. در چند مرحله به مواد اضافه کنید. (در تعریف اصلی آمده است که همه مواد را در یک مرحله با هم مخلوط کنید. وقتی همه مواد به یک باره مخلوط شود. کیک حالت خمیری و غیر منسجم پیدا میکند. که در تهیه کیک اشتباه بسیار بدی است. پس سعی کنید مرحله به مرحله انجام دهید.)

۳-قالب مناسب انتخاب کرده اگر سلیکونی باشد احتیاجی به کاغذ روغنی ندارد. در غیر این صورت کاغذ روغنی انداخته دو سوم قالب را از مایه کیک پر کرده در فر از قبل گرم شده با درجه حرارت ۱۶۰ به مدت ۳۵ الی ۴۰ دقیقه قرار دهید تا رویش کاملا طلایی شود.

۴-کیک را ولرم سرو کنید.

نکته: برای تزئین می‌توانید عسل را به روش بن ماری گرم کرده بوسیله برس روی کیک عسل مالیده خلال پسته و بادام پرک بپاشید.

وب‌سایت کافه ترک

کیک عسل و زنجبیل مخصوص فصل پاییز است. زنجبیل تازه بو و طعم بسیار مطبوعی به خوراک و همینطور کیک می دهد.

کیک زنجبیل و عسل

مواد لازم:

۱ قاشق چایخوری زنجبیل
۳ قاشق غذا خوری عسل
۳ عدد تخم مرغ
۱۵۰ گرم کره
۱ لیوان شکر
۱/۵ لیوان شیر(یک و نیم لیوان)
۱ بسته وانیل شکری
۱ قاشق غذاخوری سر خالی بکینگ پودر
۲ لیوان آرد گندم

طرز تهیه:

۱-سعی کنید از زنجبیل تازه استفاده کنید. چون بو و طعم زنجبیل تازه بسیار بهتر است. زنجبیل تازه را رنده کرده در ظرف بزرگی همراه عسل ریخته خوب مخلوط کنید. تخم مرغ و کره ( همیشه نیم ساعت قبل از درست کردن شیرینی یا کیک کره و تخم مرغ را از یخچال خارج کنید تا به دمای محیط برسد) را افزوده به هم زدن ادامه دهید. شکر و وانیل را به مخلوط اضافه کرده با همزن آنقدر بزنید تا مواد کاملا یکدست شود. شیر را کم کم اضافه کنید. تا به خورد مواد برود.

۲-آرد را به همراه بکینگ پودر دو الی سه بار از الک رد کنید تا کمی پوک شود. در چند مرحله به مواد اضافه کنید. (در تعریف اصلی آمده است که همه مواد را در یک مرحله با هم مخلوط کنید. وقتی همه مواد به یک باره مخلوط شود. کیک حالت خمیری و غیر منسجم پیدا میکند. که در تهیه کیک اشتباه بسیار بدی است. پس سعی کنید مرحله به مرحله انجام دهید.)

۳-قالب مناسب انتخاب کرده اگر سلیکونی باشد احتیاجی به کاغذ روغنی ندارد. در غیر این صورت کاغذ روغنی انداخته دو سوم قالب را از مایه کیک پر کرده در فر از قبل گرم شده با درجه حرارت ۱۶۰ به مدت ۳۵ الی ۴۰ دقیقه قرار دهید تا رویش کاملا طلایی شود.

۴-کیک را ولرم سرو کنید.

نکته: برای تزئین می‌توانید عسل را به روش بن ماری گرم کرده بوسیله برس روی کیک عسل مالیده خلال پسته و بادام پرک بپاشید.

وب‌سایت کافه ترک


نظرات()   
   
How long do you grow during puberty?
یکشنبه 1396/06/26 23:20
I was suggested this web site by my cousin. I'm not sure whether this post
is written by him as no one else know such detailed about my difficulty.
You are wonderful! Thanks!
erynblanke.snack.ws
چهارشنبه 1396/05/18 14:03
Great goods from you, man. I have understand your stuff previous
to and you're just too magnificent. I really like what you've acquired
here, really like what you are stating and the way in which you say
it. You make it entertaining and you still take care of to keep it wise.

I can't wait to read far more from you. This is actually a great web site.
dreamabethany.wordpress.com
شنبه 1396/05/14 17:59
Howdy, i read your blog occasionally and i own a similar one and i was just wondering if you get a lot of spam comments?
If so how do you prevent it, any plugin or anything you can advise?
I get so much lately it's driving me crazy so any
help is very much appreciated.
BHW
پنجشنبه 1396/01/31 06:19
Hi there! Do you use Twitter? I'd like to follow you
if that would be okay. I'm definitely enjoying your blog and look forward
to new updates.
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر